In deze lezing laat ik je zien hoe ik je kan helpen met het zoeken naar wat er in je kind omgaat.
Dit doe ik door naar het kind te kijken; welke signalen geeft hij/zij af en wat heeft hij/zij nodig? Door middel van mijn eigen ontwikkelde methode, gebaseerd op Holisme, Pedagogiek en Kruidengeneeskunde, leer ik jouw kind zijn/ haar eigen gevoelens te herkennen en laat ik zien wat ze nodig hebben. Dit doe ik bijvoorbeeld door een eigen hut met ze te bouwen, een knutselwerk te maken of gewoon een gesprekje te voeren. In sommige gevallen gebruik ik kruiden ter ondersteuning, omdat kruiden je een steuntje in de rug kunnen geven.

Naast het uitleggen van mijn methode, vertel ik ook hoe ik lichamelijke klachten behandel, zoals oorontsteking, astma, eczeem, doorkomen van tandjes etc.

Geef je op voor deze gratis lezing via info@degroene-vallei.nl
Voor meer informatie kijk op mijn Facebook evenement of op https://www.dekleinewiel.nl/agenda/lezing-kruidengeneeskunde-bij-kinderen

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *