Na de zomer komt de herfst, de dagen worden korter en het weer guurder. De regenjas moet weer uit de kast en de sjaal weer om. De kou kruipt in je neus en in je keel en maakt je adem ruw. Ook je kinderen voelen dit en beginnen te hoesten en krijgen een volle neus. ‘s Avonds wordt het erger en kunnen ze door het hoesten en snotteren niet meer de slaap vatten. Er valt een deken van verkoudheid over hen heen. Daar gaat je nachtrust…..

Deze nazomer, ter voorbereiding op de herfst en winter, vertelt Martijn van den Huijssen van De Groene Vallei, hoe je griep en verkoudheid op een natuurlijke manier aan kunt pakken.

Tijdens de lezing zullen de volgende vragen beantwoord worden: Wat is verkoudheid? Wat is het verschil tussen griep en koorts? Wat wil het ons vertellen en waar is het nuttig voor? Welke keukenkruiden kun je inzetten? Hoe kun je het kinderlichaam helpen sneller te genezen? Wat werkt wel en wat juist niet?

Kom op 8 oktober om 20.00 uur naar de De Kleine Wiel in Lent naast Woongemeenschap Eikpunt

Entree van de lezing: 7,50 euro

Opgeven kun je je via info@degroene-vallei.nl

Kijk ook op www.degroene-vallei.nl

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *