Kruidengeneeskunde, een natuurlijke manier om kinderen te helpen.

In deze lezing laat Martijn van den Huijssen van De Groene Vallei zien hoe hij als kruidengeneeskundige kan helpen met zoeken naar wat er in jouw kind speelt. Dit doet hij door naar het kind te kijken: welke fysieke en geestelijke signalen geeft je kind af en wat heeft hij/zij nodig om weer lekker in zijn vel te zitten? Door middel van zijn eigen ontwikkelde methode, gebaseerd op Holisme, Pedagogiek en Kruidengeneeskunde, gaat hij opzoek naar de kern van de klacht.

Als de kern van de klacht inzichtelijk gemaakt is, worden kruiden in combinatie met advies ingezet om het genezingsproces op een natuurlijke wijze te ondersteunen.

Naast het uitleggen van zijn methode, vertel Martijn ook hoe hij lichamelijke klachten met kruiden behandeld, denk aan holteontsteking/ griep, eczeem, blaasontsteking ed.

De lezing zal ongeveer 30 minuten duren waarna er mogelijkheid is om vragen stellen en is er ruimte om kruidengeneeskundige producten te kopen. Denk aan een Calendula zalf, een baby massage olie en kamille olie. Alle producten zijn van Biologische oorsprong en eigenhandig gemaakt.

Kom op 5 september om 20.00 uur naar de ‘t Kleurenbos – vrijeschool voor basisonderwijs in Oss

De entree is gratis, het staat je vrij een donatie te doen in het gele vogelhuisje aan de muur (bij het kantoor)

Opgeven kun je je via info@degroene-vallei.nl

Kijk ook op www.degroene-vallei.nl

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *