O

In februari 2018 ben ik gestart met de dagopleiding Bloesemtherapie, voor deze opleiding ben ik op zoek naar kind proefcliënten.

Bloesemtherapie maakt gebruikt van bloesemremedies, een zeer verfijnde natuurgeneeswijze. De remedies worden gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen en/of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal b.v. een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van de persoon verminderen, bloesemremedies kunnen ingezet worden om deze balans te herstellen. Bloesemremedies zijn katalysatoren die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg, maar helpen ons de weg te wijzen en het inzicht te geven in hoe jij de moed weer kan ontwikkelen. Nadat je het evenwicht van de geest weer in balans hebt gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.

Om ervaring op te doen in het werken met bloesemremedies, ben ik na een succesvolle reeks volwassen proefcliënten, nu op zoek naar kind proefcliënten.

Je kunt hierbij denken aan hulpvragen gerelateerd aan angst, verdriet, problemen rondom slapen, stress, leren, moeite met verandering, faalangst en of onzekerheid.

Mocht je als volwassenen interesse hebben, ik sta ook nog open voor volwassen proef cliënten.

Als cliënt krijg je een intake-consult, dat bestaat uit een intake en een consult met daarbij behorende bloesemremedie. Het is de insteek om deze remedie een maand te gebruiken. Na deze maand volgt het laatste consult en kijken we naar de ontwikkelingen die er hebben plaatsgevonden.

Beide consulten zijn gratis, echter wil ik graag een bijdrage van €10,- voor de gekozen remedie.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of ken je iemand die interesse heeft.

Neem dan vrijblijvend contact op met de Martijn van den Huijssen

Mail: info@degroene-vallei.nl

Telefoon: 0617139398

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *