Kun je wat extra energie gebruiken?

Wil je je fit voelen tijdens je zwangerschap?

Zit je tijdelijk niet lekker in je vel?

Of wil je sneller herstellen na een bevalling?

 

Voor veel lichamelijke klachten en psychische problemen ligt de oplossing in de natuur. Het is de kunst deze natuurlijke oplossingen te zien. Kruiden hebben een directe werking op ons lichaam en op onze geest. Ze werken niet via afwegingen en keuzes zoals gedachten dat vaak doen. Hierdoor staan kruiden het mentale en emotionele stuk van de mens niet in de weg.

Iedere vrouw is anders zwanger en ervaart de zwangerschap anders. De een is vaak misselijk, de ander heeft weinig tot geen energie. Een zwangerschap is hoe dan ook ingrijpend. Je moet je leefstijl aanpassen en je hele lichaam verandert. Je krijgt kwaaltjes en klachten die je nooit eerder hebt gehad. Het is niet altijd een pretje om zwanger te zijn. Hoe wil jij door jouw zwangerschap gaan? Hoe kun jij het beste omgaan met de omstandigheden en de lichamelijke en mentale veranderingen?

Het kruid ondersteunt stilletjes op de achtergrond en beweegt jou in de juiste richting. Het is als het ware een begeleider die je niet ziet, maar die wel weet waar je heen wilt gaan. Zo lossen kruiden psychische en emotionele blokkades op en helpen jou de wereld, je omgeving en je keuzes in een ander licht te zien.

Het grote voordeel van kruiden is dat ze volledig veilig zijn voor zowel moeder als kind. Ook tijdens borstvoeding komen er geen schadelijke stoffen in de moedermelk terecht.

Heb je na het lezen van dit interesse gekregen in wat kruiden voor jou kunnen beteken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.